Contacteer ons

We zijn maar één berichtje van je verwijderd. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via de gegevens hieronder of het contactformulier. We staan in de startblokken om te antwoorden!

Stuur ons een bericht

Bedrijfs- of privé-event
Bedrijfsevent
Privé-event

Team

Maak kennis met ons team!

Guillaume Desmet
CEO Gracias
Lukas Mornie
Venue verantwoordelijke

Over ons

Golazo

Golazo is een Belgisch evenementenbedrijf dat zich richt op de organisatie en promotie van sport- en entertainmentevenementen. Het bedrijf is vooral bekend om zijn betrokkenheid bij de organisatie van sportevenementen, zoals hardloopwedstrijden, wielerwedstrijden, voetbalevenementen en andere sportgerelateerde activiteiten.

Golazo organiseert ook grote evenementen zoals marathons, triatlons, wielerrondes, en sportieve uitdagingen voor zowel professionele atleten als amateursporters. Het bedrijf heeft als doel om mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus aan te moedigen om actief te worden en te genieten van sport en beweging.

Naast sportevenementen heeft Golazo zich ook beziggehouden met andere vormen van entertainment en live-ervaringen, waaronder muziekfestivals en culturele evenementen. Het bedrijf streeft ernaar om gemeenschappen samen te brengen en mensen te inspireren om een gezonde en actieve levensstijl te omarmen.

Gracias

Uw klanten en medewerkers vormen het essentiële menselijke kapitaal van uw bedrijf. Het tonen van dankbaarheid en het opbouwen van persoonlijke relaties met hen leidt tot meer loyaliteit en betrokkenheid. Gracias biedt u de mogelijkheid om op een unieke manier "Dank u" te zeggen. We geloven niet in standaardgeschenken zoals flessen bubbels of dozen pralines. In plaats daarvan streven we ernaar om emoties te delen en historische momenten te beleven, wat de ultieme blijk van waardering is. Of u nu kiest voor opwindende sportevenementen zoals voetbal- of wielerwedstrijden, de betoverende optredens van iconen zoals Nafi Thiam, of exclusieve shows van wereldsterren, Gracias biedt een scala aan mogelijkheden om "The ultimate thank you" te kiezen!

Voor degenen die liever geen all-in VIP-arrangementen willen, maar eerder de voorkeur geven aan privé-evenementen, teambuildingactiviteiten, buitenlandse incentives of sportclinics met beroemde atleten zoals Evi Van Acker of Sven Nys, is Gracias de juiste partner met de expertise om indruk te maken op elke medewerker of klant.

FAQ

Wat is Pladutse 3?
Pladutse 3 is een seminarie- en evenementencentrum gevestigd in een prachtig gerenoveerde authentieke vierkantshoeve uit 1769 in het hart van de Vlaamse Ardennen, dichtbij Oudenaarde.
Voor welke evenementen kan ik Pladutse 3 boeken?
U kunt Pladutse 3 boeken voor seminars, recepties, congressen, evenementen, privéfeesten, vergaderingen en meer.
Kan ik alleen de locatie huren of zijn er ook aanvullende diensten beschikbaar?
Naast het huren van de locatie kunt u ook kiezen voor het combineren met een leuke (teambuilding) activiteit en/of heerlijk diner. Pladutse 3 kan een concept op maat voor u uitwerken.
Waar is Pladutse 3 gelegen?
Pladutse 3 is landelijk gelegen in de Vlaamse Ardennen, dichtbij Oudenaarde, en is vlot bereikbaar via de N60 Gent-Oudenaarde-Ronse.
Hoe ver is Pladutse 3 van grote steden zoals Gent en Kortrijk?
Pladutse 3 bevindt zich op slechts 30 minuten afstand van steden als Gent en Kortrijk.
Wat maakt Pladutse 3 uniek?
De unieke en authentieke sfeer van de gerenoveerde vierkantshoeve, gecombineerd met een professionele maar warme aanpak, maakt Pladutse 3 een ideale locatie voor diverse evenementen.
Is er parkeergelegenheid bij Pladutse 3?
Ja, er is voldoende parkeergelegenheid voor gasten.
Kan ik een rondleiding krijgen van de locatie voordat ik boek?
Ja, u kunt contact opnemen om een rondleiding te plannen.
Hoe kan ik Pladutse 3 contacteren voor meer informatie of boekingen?
U kunt contact opnemen via de contactgegevens vermeld op de website voor verdere assistentie.
Biedt Pladutse 3 ook cateringdiensten aan?
Ja, Pladutse 3 biedt de mogelijkheid om uw evenement te combineren met een heerlijk diner.
©2024 Pladutse 3
Website - iDel.be

We maken gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord Meer over onze cookies