De Paterberg, nog zo’n monumentale beklimming die in het geheugen van iedere wielerliefhebber gegrift staat. Monumentaal is de juiste beschrijving, want de kasseien op deze helling zijn sinds 1993 een beschermd monument.

De Paterbergzaal is ook ons beschermd monument, want we behandelen deze zaal met de uiterste zorg. Deze kleine zaal met huiselijke sfeer is perfect voor uw meetings en seminaries. Gelegen recht tegenover de Koppenbergzaal en met de prestigieuze binnenkoer als ingang is deze zaal een echte troef.

Capaciteitsplan

Blok
17 personen
Carré
20 personen
U-vorm
14 personen
Theater
35 personen
Plenair
35 personen
Cabaret
28 personen

Onze andere zalen

Koppenberg

De zaal straalt de grootsheid van de Koppenberg uit. Een rustig, maar sterk interieur met wondermooie steunbalken die als echte knechten het dak ondersteunen. Met zijn rustieke karakter is deze ruimte een prachtig decor voor uw evenement!

Naar Koppenberg
Kortekeer

Met zijn kleine, gezellige karakter is de zaal een niet te missen onderdeel uit ons aanbod. De ruimte is ideaal voor evenementen met een kleinere capaciteit. Misschien wel de grootste troef is het terras met uitzicht op de Kortekeer en de Koppenberg.

Naar Kortekeer
©2024 Pladutse 3
Website - iDel.be

We maken gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord Meer over onze cookies