De grootste zaal genoemd naar de legandarische bult van Melden. Een gevestigde waarde in het Vlaamse wielrennen en veldrijden. Verschillende wielergrootheden beklommen de kasseien van deze gerenommeerde helling. Veel veldritfans zakken ook jaarlijks af om hier Koppenbergcross te aanschouwen.

Deze zaal straalt de grootsheid van de Koppenberg uit. Een rustgevend, maar sterk interieur met wondermooie steunbalken die als echte knechten het dak ondersteunen. Met zijn rustieke karakter is deze ruimte een prachtig decor voor uw evenement!

Deze zaal heeft een capaciteit voor 130 gasten seated plaats te laten nemen, 170 in walking diner en 200 in feest/receptievorm. Voor ieder wat wils.

Binnenkoer

Het epicentrum van Pladutse 3. Deze mooi aangelegde koer met een centraal grasveld is een prachtige scheiding tussen alle zalen. Had u graag uw event of vergadering buiten georganiseerd? De binnenkoer leent zich hier perfect toe. Ook op koudere dagen toe straalt onze binnekoer een magische sfeer uit, hier is er de mogelijkheid om een tent te laten plaatsen die voor de nodige warmte en gezelligheid zorgt.
Omgeven door de rustieke sfeer van de hoeve zal u kunnen genieten van uw event of vergadering.

Capaciteitsplan

Blok
24 personen
Carré
28 personen
U-vorm
24 personen
Theater
100 personen
Plenair
100 personen
Cabaret
40 personen
Receptie (walking diner)
170 personen
Diner (seated)
130 personen
Feest
200 personen

Onze andere zalen

Paterberg

Deze kleine zaal met huiselijke sfeer is perfect voor uw meetings en seminaries. Gelegen recht tegenover de Koppenbergzaal en met de prestigieuze binnenkoer als ingang is deze zaal een echte troef.

Naar Paterberg
Kortekeer

Met zijn kleine, gezellige karakter is de zaal een niet te missen onderdeel uit ons aanbod. De ruimte is ideaal voor evenementen met een kleinere capaciteit. Misschien wel de grootste troef is het terras met uitzicht op de Kortekeer en de Koppenberg.

Naar Kortekeer
©2024 Pladutse 3
Website - iDel.be

We maken gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord Meer over onze cookies